mandag den 18. juni 2012

Havefest, mad, musik, regn og rød næse


Jeg har i denne weekend været til den største havefest.

Weber grill og music festival, Det er i år 60 år siden Weber så dagen lys.

Og det blev fejret på Fængslet Horsens.

Jeg havde taget flere billeder, men de er desværre ikke noget at vise, enten er de for slører på grund af røg/damp, for våde på grund af regn eller så skal jeg på kursus i at holde mit kamera stille;-)

Men hyggeligt var det, masser af smagsprøver, af diverse slags kød, drikke, sirupper, dressinger, BBQ-sauces, Chilli sauces.

Og var man hurtig, kunne man være heldig at smage på det mad, der blive lavet på kokkescene af de forskellige kendte kokke, Thomas Rode, Nikolaj Kirk, Mette Blomsterberg, Mik Schack, Adam Price og mange flere.

Og havde man lyst til noget musik, kunne man gå om til musikscene se og hører flere kendte kunstner, som f.eks., The Antonelli Orchestra med Jokeren, Erann DD, Hej matematik med flere.

Lørdag aften var der så koncert på fængsles scene med Fallulah, Sanna Salomonsen og Medina.

Vejret var en blandet landhandel, et ene øjeblik fra der sol og skyfri himmel, det næste regn i tykke stænger. Så jeg har været våd fra inders til yderst og jeg har fået rød næse:-)

Udover at være sammen med min lillebroder, så var min storbroder der også, med hans familie.

Så vi var sammen med vores to nevøer, Michael, Martin og hans kone Majbritt og vi havde det meget sjovt, men vi er jo også ca. lige gamle.

Mojn
Nanny

1 kommentar: